Sådan tillader eller blokerer du adgang til mikrofonen for et individuelt program

Hvis du vil tillade eller blokere adgang til mikrofonen for et program:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Sikkerhed afsnittet.
  3. Vælg komponenten Forebyggelse af indtrængen.
  4. Klik på linket til Administrér programmer for at åbne Administrér programmer.
  5. På listen skal du vælge det program, som du vil give adgang til mikrofonen for, og dobbeltklikke for at åbne vinduet Programregler.
  6. I vinduet Programregler skal du åbne fanen Rettigheder.
  7. På listen med rettighedskategorier skal du vælge OperativsystemændringMistænkelige ændringer i operativsystemetFå adgang til lydoptagelsesenheder.
  8. I kolonnen Handling, vælg Tillad eller Afvis.
  9. For at modtage meddelelser om tilfælde, hvor programmer får tilladelse til at få adgang til eller nægtes adgang til lydstreamingen, skal du i kolonnen Handling klikke på ikonet og vælge Logfør hændelser.
  10. Klik Gem.

Hvis du vælger Bloker adgang for alle programmer, blokeres programadgang til mikrofonen uanset tillidsgruppen og manuelt konfigurerede tilladelser.